Activiteiten


ACTIVITEITEN AAN DE LINGE


Op zoek naar een indrukwekkende activiteit voor het gehele gezelschap? Er zijn vol op mogelijkheden te organiseren in de riante tuin, zoals bijvoorbeeld een spannende roofvogelworkshop. Liever er op uit? Bekijk een greep uit de mogelijkheden.


Wandelroutes

U kunt heerlijk genieten van de rust en schoonheid van het Groene Hart. De Rozenhof is direct gelegen aan een natuurreservaat voor watervogels, en een Europees stilte gebied. Het ligt aan één van de mooiste rivieren van Nederland. U hebt volop de mogelijkheid om gebruikmakend van een groot aanbod aan fiets, wandel en autoroutes kennis te nemen van de schoonheid van de Betuwe en rivierenlandschap.


Glasmuseum

Bezoek het als enige in glas gespecialiseerde museum in Nederland, midden in Glasstad Leerdam.


Glasblazen

Zes dagen per week beleven hoe glasblazers op ambachtelijke wijze van heet vloeibaar glas prachtige glazen kunstobjecten maken, neem plaats op de tribune en kijk mee of boek een workshop.


Met een sloep er op uit

De Lingestreek is een verrassend gebied met veel natuur, cultuurhistorische bezienswaardigheden en rust. Bekijk de Linge op het water en ervaar een ontspannen vaartocht over de langste Nederlandse rivier. Een bijzondere sloeptocht die u langs de mooiste plaatsjes van de Betuwe voert en de meest schilderachtige uitzichten te bieden heeft.


Uw familie- of vriendenweekend Corona-proof houden bij De Rozenhof? Neem contact met ons op, en we maken een passend voorstel.

Graag tot gauw!