Reviews

Mensen houden van ons voor onze betrokkenheid bij onze gasten, de groene en stille omgeving, het prachtige monumentale pand en de overdaad aan lekker eten.

Lieve Constance en Bill. If you can’t stay out of the heat, stay out of the kitchen! We hebben de hitte (37 graden) overleefd door jullie verkoeling, aandacht en passievolle zorg. Wat was het fijn om met het team van ABN-AMRO bij jullie te zijn. We komen graag terug. 

ABN AMRO

undefined

We hebben twee fantastische dagen gehad. Service was geweldig, het eten meer dan heerlijk. Kamers waren fijn en in de avond was het bij de open haard enorm gezellig. We hebben goed kunnen vergaderen en als team goed ‘geconnect’. 

Douwe Egberts

The quality of the food en the beautiful place we spent these 2 very productive days. I highly recommend this place. We will for sure come back!

Heineken

Prachtige locatie en omgeving, ideale plek voor rust! Tel daarbij al de heerlijke gerechten en goede verzorging bij op en je hebt een tevreden groep!

Nespresso

undefined

Wat een fantastische locatie en wat een gastvrijheid! Genoten van een fantastische lunch & diner. Jammer dat het maar voor 1 nacht was.

Unilever

undefined

Wat op de site beloofd wordt, wordt ook waargemaakt. Zeer prettige contacten in de voorbereiding naar een succesvolle team-2-daagse met ons NS Techniek, 13 personen. Zalige tuin. Persoonlijke service en wat een gastvrijheid! Het eten was ook bijzonder lekker!

Directie Nederlandse Spoorwegen

undefined

Heel fijne locatie! Intiem, gezellig, lekker eten en de gastvrijheid van Bill en Constance is super!

ING Bank

undefined

Het avondeten was geweldig en gezond! De eigenaars waren vriendelijk en professioneel.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

undefined

We hebben enorm genoten van de gastvrijheid, de ontspannen sfeer die hier aanwezig is. En bovenal de culinaire verassingen. Wat een mooie plek om hier te zijn. Het heeft zeker bijgedragen aan de positieve groepsdynamiek.

Albert Heijn

undefined

Hartelijke dank voor het gastvrije verblijf. Het is een prima locatie en we hebben zeer genoten van de lunch met eigen gebakken brood en perfecte soep! Voorstel komt al binnen om dit onze standaard plek te maken.

Post NL

undefined

De verzorging was fantastische! we hebben met name genoten van al het heerlijke eten en vonden het fijn dat er speciaal gedacht was aan de dieetwensen van onze groep. De locatie was perfect voor ons, goede kamers, gezellige huiselijke sferen een uitermate goede vergadervoorzieningen!

KPN

undefined

Dank voor de gastvrijheid! Jullie hebben hier een prachtige en warme plek gecreëerd. Hopelijk tot ziens.

Lodewijk Asscher – Partij van de Arbeid

undefined

We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid. Het ontvangst was allerhartelijkst en de verzorging tot in de puntjes geregeld. Heerlijk gegeten en alles kon geregeld worden. Niets was jullie teveel!

ANWB

undefined

Wat een heerlijke locatie, warme mensen en super verzorging! Fantastisch eten en deze locatie is zeer zeker een aanrader voor vergaderingen!

Jaguar

undefined

Om onze plannen voor het komende jaar te bespreken waren we op zoek naar een locatie buiten onze werkomgeving. Even googelen en als verrassing vonden we een locatie net buiten Leerdam. Maar zou het wat zijn? We hebben genoten van de landelijke omgeving en de prachtige boerderij. Als afsluiting hebben we een fantastisch diner genuttigd! Wat hebben we heerlijk gegeten, biologisch, wat een heerlijke smaken! Wat ons betreft krijgen jullie een ster! We komen zeker terug.

Rabobank

undefined

Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst, het heerlijke eten en goede zorgen en de inspirerende omgeving. Het was echt top!

KLM NL groep

undefined

Wat een gastvrij onthaal. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. We zijn de hele dag enorm verwend, heel veel dank!

Aegon

undefined

Anderhalve dag hebben wij mogen genieten van de gastvrijheid. We kregen alle flexibiliteit en niet te vergeten: heerlijk eten en goede verzorging. Dank!

IBM

undefined

We hebben erg genoten van de gastvrijheid en de geserveerde hapjes, lunch en diner. Het was voortreffelijk.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

undefined

Zeer veel dank voor een mooie avond op een bijzondere plek. Een heel sfeervol onderkomen, met nog echte gastvrijheid en vriendelijkheid en zonder twijfel een heerlijke keuken.

Van Lanschot Bankiers

undefined

Hartelijk dank voor de gastvrije en zeer goede verzorging! Het eten was heerlijk en met zorg klaar gemaakt. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Nationale Nederlanden

undefined

Bedankt voor de fantastische gastvrijheid. We hebben een geslaagde teamsessie gehad!

Madurodam

undefined

Wat een heerlijke omgeving om te werken! En te fietsen. Goede bedden, (eigenlijk té goed!) & fantastisch eten!

Triodos Bank

undefined

Alles was tot in de puntjes verzorgd en jullie stonden constant voor ons klaar. Ook een leuk praatje over de geschiedenis van de boerderij en interesse van de gastheer in ons werk. En dat past bij deze mooie plek in de Waterlinie. We zullen jullie zeker aanbevelen. 

Hollandse Waterlinie

Een inspirerende, nostalgische en vooral “Beregezellige” entourage. Complimenten!

De Beren Eetcafes

undefined

We hebben een heerlijk verblijf gehad, en wat was het ontbijt goed geregeld. Dank voor de gastvrijheid. We hebben een fantastisch weekend gehad! Wie weet tot een volgende keer!

RTL Nieuws

undefined

Een blik op de weg van opleiden bij Rivas & Da Vinci. Het werd een prachtige blik! Mede vanwege de prachtige accommodatie, de puurheid van het landschap en de mensen, en het heerlijke eten. Het was anders, het was goed. We hebben hard gewerkt en kennisgemaakt met elkaar, maar ook met jullie. Bedankt voor deze mooie ontmoeting.

da Vinci College